2021. augusztus 4., szerda

KÖNYVELVONÓ GALAXIS - ELSŐ FELVONÁS ⚓

 


KEDVES UTAZNI VÁGYÓ KALANDOROK!


Köszönöm, hogy voltatok olyan bátrak és kíváncsiak, hogy bele mertetek vágni ebbe a nagy kalandba.
Az első állomásunk egy igen különleges helyszínt takar, ez ugyanis nem más, mint a Neptunusz, a legtávolabbi óriásbolygó galaxisunkban. Kékes színe miatt Neptunuszról, a tengerek római istenéről nevezték el és jele is egy háromágú szigony.

Viszont van egy jó és egy rossz hírem!
Kezdjük az utóbbival: egy átok sújtotta a bolygót, és aki belép légkörébe számíthat arra, hogy ő maga is áldozatává válik. Sok mendemonda mesél arról, hogy aki mégis veszi a bátorságot és játszani mer, az az illető túlérzékennyé, álmodozóvá, képzelgővé, túlságosan befolyásolhatóvá, kritikátlan rajongóvá válik.
A jó hír viszont az, hogy ezen a bolygón él egy fantasztikus rímekben beszélő író, aki alkotásaival könnyebbé tudja tenni az utazók lelkét. Ahhoz viszont, hogy ez megtörténhessen mindenkinek egy feladatot kell megoldania. Valamint vár rátok az extra kincsekért egy másik kihívás is. Nézzük is miről van szó:

Az első, hogy lájkolod a Könyvelvonó és az írónő Facebook oldalát, valamint meghívsz egy másik utazót a kalandra! Ezzel automatikusan belekerülsz a játék örvényébe, ahol a nevetek kavarog, míg le nem jár a 10 napos részleges időhatár.

A második feladat, hogy az aktuális alkotó Facebook és moly.hu, valamint a Könyvelvonó blog bejegyzései között kis elrejtett jeleket kell keresni. Aki megtalálja mind a 16 ikont, annak neve pedig bekerül a Nagy Galaxis kalapba. A jel, amit keresnetek kell ezen a bolygón, fontos szerepet játszik a tengerek meghódításában. Minden találatot gyűjtsetek össze úgy, hogy kimásoljátok a szövegből azt a sort vagy azt a részt ahol megtaláltátok. Ha megvagytok a havi kereséssel, akkor a konyvelvono@gmail.com címére várjuk a találatokat!

Ha csak az első pontot teljesíted, akkor a 10 napos határidő lejárta után kisorsolja Fortuna a többi játékos neve közül kettő szerencsés utazó nevét, akik a Neptunusz bolygó alkotójának könyvéből egy – egy dedikált példányt nyerhetnek.

Ha viszont a második pontot is teljesíted, akkor majd a teljes 6 fordulós játék után egy – egy 5000 forintos vásárlási utalvány nyerhetsz, amit a NewLine Kiadó webshopjában lehet elkölteni tetszés szerint. Összesen három szerencsés nyertest sorsolunk ki akkor. Természetesen, ha mind a hat játékban teljesíted a második feladatot, annyiszor kerül bele a Nagy Galaxis Kalapba a neved! Egy utazó értelemszerűen csak egy vásárlási utalványt nyerhet!

Remélem, hogy minél többen lesztek olyan bátrak, hogy belevágtok a nagy kalandba!
Az alkotó nevét és kötetének címét pedig a képen elrejtve találjátok!

Sok sikert kívánunk és reméljük, hogy a játék végén még az átélt izgalmak ellenére is, épségben találkozunk!

Rímekre és kalandokra fel!

Könyvelvonó csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése