2021. július 30., péntek

Nyár, forróság, titkok és könyvek - Könyvelvonó játék

 



Ez a bejegyzés most nem a szokott témákról fog szólni, hanem egy nem is annyira új szokásunkról, melyet a Könyvelvonó alappilléreként tartunk számon. Számos értékelés és cikk került ki oldalunkra a közel egy éves fennállásunk alatt, melyek remélem örömöt és pár perc kikapcsolódást szereztek nektek. Több új és ismertebb alkotóval beszélgettem már, akiktől mindig igyekeztem a tőlem megszokott egyedibb stílusú és pimaszabb lendületű kérdésekre választ kapni.

Most pedig eljött az ideje, hogy bejelentsem a „Könyvelvonó Univerzum” játékot. Igen ez egy Nyereményjáték sorozat lesz, melyet a napokban indítunk útjára. Lényege, hogy 6 hazai író különböző zsánerű köteteit lehet megnyerni. Ezzel is támogatva őket és titeket, hogy minél többen megismerhessétek munkásságukat és remélve, hogy ezzel is szélesíthetjük az olvasási repertoárotokat.


Hogy kikről is van szó? Nos, egyelőre csak annyit árulnék el, hogy hétfőn indul az esemény sorozat, de már a mostani hétvége is az első alkotóról fog szólni.


Remélem ti is szerettek játszani, kalandozni és sokat olvasni! Addig is figyeljétek az oldalt és csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!


A Könyvelvonó csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése