2022. augusztus 25., csütörtök

Borítóleleplezés – Leda D'Rasi - Új nemzedék

2022 több kiemelkedő regényt ígér, de számomra igen elenyésző azon írók száma, akiknek munkásságát kiemelten figyelem. Pont ezért idén az egyik legjobban várt könyv Leda D'Rasi - Új nemzedék című regénye, amely a Mogul Kiadó gondozásában jelenik meg. A kiadvány a Boszorkánydinasztia 5. kötete, amely egyértelműen a polcom lakója lesz! Ha szereted az írónő regényeit vagy szívesen olvasol boszorkákkal fűszerezett, izgalmas fantasy regényeket, akkor bizony ez a sorozat Neked íródott!

Ime a borító!


Fülszöveg:


Seuso, királya parancsára Prágában kutat a lidérc hordában rejtőzködő árulók után. Nyomok helyett azonban egy nőre bukkan, és olyan történik, aminek nem lenne szabad: érezni kezd. Ami a legrosszabb, hogy egy halandó iránt!

Healy azt hitte, az európai álomnyaraláson álomférfit is talált. Az illető viszont gyorsan összetöri a reményeit, nem sokkal később pedig ismeretlen alakok veszik üldözőbe. Csakhogy nekik nem ő kell. Hanem a gyermek, aki a rejtélyes idegentől fogant.

Közben három halhatatlan faj képviselői sorsdöntő csatában zárják le a boszorkányok életét megkeserítő évszázadokat… Legalábbis ők így gondolják.

Ha a kedves olvasó azt hitte, a Dinasztia története véget ért, nagyobbat nem is tévedhetett volna! Mert lehet, hogy az Ítész vezér halálával a legádázabb ellenség eltűnt a színről, viszont ezzel egy időben a legősibb úgy dönt, hogy előbújik a színfalak mögül, és új szintre emeli a játékot.

Azt a játékot, amely évezredekkel ezelőtt kezdődött, és amely sok titkot tartogat még a boszorkányrajongók számára.

Ha kíváncsi lettél vagy csak csupán valami izgalmasra vágysz, akkor a Könyvmogul weboldalán előrendelheted a könyvet!


A szerzőről:

Fotó: 
Leda D'Rasi írói oldala / Facebook


“Az olvasóim Leda D’Rasi névem ismernek. Ha valaki mégis az eredeti nevemen szeretne szólítani, annak elárulom, hogy az Adéllal nem lő mellé.

 Szűkebb otthonom az ország keleti régiója, Szabolcs megyében születtem, itt élek ma is.

A harmincas éveim végén járok, és még a saját szüleim szerint is a későn érők díszpéldányának számítok. Az én életemben minden sokkal később történik, mint ahogy az általában lenni szokott, és ez az írói munkásságommal kapcsolatban sincs másként.

Ezen a ponton tehát – bármilyen jó volna azt mondani, hogy már az iskolában is a frissen nyomtatott könyvek illatáról álmodtam-, kénytelen vagyok bevallani az igazságot. Vagyis azt, hogy az írás alig hat éve toppant az életembe. Bár a „robbanás” talán sokkal inkább jellemzi, kettőnk találkozását. 

Bővebben és a teljes szöveget a Könyvmogul weboldalán találjátok! Az írónőt pedig eléritek Facebook és Instagram oldalain, ahol további érdekességeket olvashattok róla!

Számomra még mindig az egyik legkiemelkedőbb írónő a hazai piacon. Több zsánerben otthonosan mozgó, többszörösen kreatív alkotó, aki képes karaktereivel felpezsdíteni az olvasói lelkeket és garantálja a legforróbb pillanatokat is természetesen. 

Ha csak egy kellemes kikapcsolódásra vágysz vagy éppen elmerülnél a lélek bonyolult labirintusában, akkor feltétlenül ismerkedj meg a szerzővel és garantált lesz szórakozásod! 

Rendeljétek elő a könyvet kedvezményesen a Könyvmogul weboldaláról!

Írta: NiKy



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése