2021. augusztus 2., hétfő

Könyvelvonó Galaxis

 


   Könyvelvonó Galaxis


Kedves utazni vágyó Kalandorok!


Egy messzi, távoli galaxisban, ahol a könyves bolygók léteznek, egy űrszonda indul útjára, hogy felfedezze a Könyvelvonó csillagrendszert. Sok legendát lehet hallani erről a veszélyektől nem mentes területről, ahol az elhagyatott bolygókat egy – egy titkos alkotó foglalt el, hogy történeteivel azokat benépesítse. Sokan indultak már neki ennek a sétagaloppnak nem nevezhető, bátorságot és erőt követelő utazásnak, de eddig még senki sem tért vissza.

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor úgy gondolom, hogy te is egyike vagy azoknak, akik felvértezték magukat minden veszélyre és még talán arra is felkészültek, hogy sosem térnek vissza ide. Hogy olyan leszel –e, mint a múlt idők egyik nagy felfedezője, azt nem tudhatom, de készülj fel a legnagyobb veszélyekre is és ne hagyd otthon a nagyítódat sem!

A bolygókhoz 6 játék vezet, mindegyik teljesítésére 10 nap áll a rendelkezésedre. Bárhol is tartasz az idő lejárta után, kirepülsz a világűrbe és azt a bolygót már nem fedezheted fel, de egy újabbért még versenybe szállhatsz.

Az utazás holnap délután veszi kezdetét! Ha te is szeretnél a részese lenni, akkor kövesd figyelemmel a Könyvelvonó Facebook oldalát vagy kövess engem a moly.hu-n, hogy ne le maradj a kilövésről!

Könyvelvonó csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése