2021. augusztus 12., csütörtök

Dániel András - A kuflik és az Akármi


 


Hogy kik is a kuflik? Hogy nem ismeritek őket? Ezt igazán kétlem, hiszen ki ne hallott volna erről a „formás” csapatról. Viccet félretéve immáron 3 éve vagyok rabja ennek a mesesorozatnak, amit Dániel András álmodott meg a számunkra, mind meseügyileg, mind grafika szempontjából is. Nincs még egy ilyen különleges és mégis szerethető világ a hazai piacon.

A mostani kötet A Kuflik és az Akármi címmel jelent meg, mely a megszokott két történetet foglalja magában. Míg az első egy érdekes kiállításról és annak felhasználhatóságáról mesél, addig a második egy olyan évszakot ismertet meg az olvasókkal, mely nagyon ritka és igen szokatlan.

A két történet vidám és szórakoztató, ahogy már megszokhattuk, és ha nem lenne elég a mókás karakterekből, akkor film formájában is megtekintheted őket, ha elmész egy moziba. Ennek előzetesét itt találod.

De addig is ajánlom kortól és nemtől függetlenül ezt a nagyon szeretnivaló könyvet, mert hidd el, ha eddig nem is, de ezután te is rabja leszel a kuflik világának. ⚓

Amennyiben kézbe vennéd a mesét, a Pagony Kiadó várja a rendelésedet.

Írta: NiKy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése