2021. február 22., hétfő

Borítóleleplezés: Alexander B. Hackman - Az utolsó huszonhét – Fedőneve: „Die Katze”

 


Már nagyban megkezdtük a 2021-es évet, lassan vége a komor, hideg időnek és nyakunkon a tavasz, ami azt jelenti, hogy vége a „bekuckózós” időszaknak. De szerencsére a kellemes idő nemcsak a kedvet deríti fel, hanem remek könyvek megjelenését is ígéri. Most egy izgalmas borítóleleplezéssel készültünk nektek a Mogul Kiadó jóvoltából! Az izgalmas és humoros történetek kedvelői és a disztópia szerelmesei egyaránt örülhetnek, hiszen egy olyan könyvnek a borítójáról rántjuk most le a leplet, ami egyszerre egy könnyed, vicces, kalandregény, és egy megrázó, mély gondolatokra késztető alkotás! Nem másról van szó, mint Alexander B. Hackman első megjelenő könyvéről, ami Az utolsó huszonhét – Fedőneve: „Die Katze” címet kapta és egy kiemelkedő trilógia első kötete.


A borító



A fülszöveg

Mit ​tennél Te, ha adnék Neked egy bankkártyát, amin egy végtelen nagyságú pénzösszeg van, de azt is megsúgnám, hogy 27 nap múlva az egész civilizációnk összeomlik? Igen. Az egész. Biztosan lesznek túlélők, és te benne lehetsz, ha most okosan fogsz neki a dolgoknak. Szóval mit tennél most?

Eldöntheted, hogy teszel-e valamit… Elkezdhetsz gondolkodni egy stratégián.

Rendben, de mire teszed le a voksod? A világtól elzárt high-tech búvóhely vagy a puritán csatornarendszer lesz a nyerő? Esetleg ideje előkapni a világháborúból visszamaradt alig használt bunkert? Vagy francba az egésszel, csak elszórod a pénzt, mert úgysem fog történni semmi? De mi van, ha mégis?

Eljött az idő elgondolkodni azon, amire még soha nem gondoltál.
Felkészülni arra, amire soha nem akartál.
És elképzelni, ami elképzelhetetlen.

Egy történet Alexander B. Hackman tollából, aki furcsa módon nincs oda a kipusztulás gondolatáért, de azért csak összehozott egy veszett jó apokalipszis trilógiát.

A visszaszámlálás elkezdődött, a napok rohamléptekben peregnek. Huszonhét napod van. Vagy nincs…

Az író

Mikor egy új alkotóval ismerkedünk elfog az izgalom határtalan érzése, hogy vajon ki lehet és mit álmodott meg számunkra! Ez most sincsen másképpen, hiszen Alexander B. Hackman nevét eddig a homály fedte, de most Az utolsó huszonhét – Fedőneve: „Die Katze” című regényével a figyelem középpontjába került. Remélem ti is kedvet kaptatok egy kis nyomozáshoz, amit a következő oldalakon meg is tehettek. Hiszen az alkotót eléritek a Facebook írói oldalán, Instán, sőt a szerzői weboldalán is! Követésre fel!

Remélem csatlakoztok hozzánk és Ti is előrendelitek ezt az igazán izgalmasnak ígérkező könyvet a Könyvmogul oldalán!

Mert ne feledjétek minden történet csak akkor ér igazán valamit, ha kézbe veszitek! Visszaszámlálás indul: 27....26...25...

Írta: NiKy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése